lamqta.comОвен  Днес не трябва прекалено много да се надявате на

...
lamqta.comОвен  Днес не трябва прекалено много да се надявате на
Коментари Харесай

Хороскоп за първи март! За голяма част от зодиите месецът започва добре, но за другите...

lamqta.com

Овен 
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях... 

Телец

Днес доста неща в персоналния Ви живот ще зависят от Вашата въздържаност, умения да се грижите за себе си и толерантност към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия обичан човек преди всичко. Ако такива качества се открият в душата Ви в точния момент, няма да зародят никакви проблеми през този ден.

Близнаци

Готови ли сте да взимате решения, които не утвърждават даже и най-близките Ви хора? Днес сте в нежелано и угнетяващо състояние: обстановката на малко може да бъде охарактеризирана като ”един против всички ”. Положителното в цялата работа е, че ще имате опция действително да оцените личните си сили. Освен това ще можете да определите какво фактически желаете, и в сходство с това да си набележите новите цели. Имайте поради, че възможностите да намерите нови съидейници, не са доста огромни. Сред тези, които споделят, че са на Ваша страна, евентуално ще се окажат недоброжелатели, или просто лицемери.
 

Рак

Ако някой го е заслужил, това сте Вие, а това значи, че ще изпитате не малко наслаждение. Дошло е време да се развличате както би трябвало, прекарвайки една чудна и луксозна вечер. Уверени сте, че има кой да заплати за това, нали? Всъщност проблем няма и да възникне, защото този някой жадува да Ви направи положително усещане. Не му пречете...
 

Лъв

Днес ще имате огромен шанс в намиране на нови другари, а не толкоз в завоюване на нечие сърце. А това, бъдете уверени, е за положително! Защо, всъшност Ви е нужна такава огромна сбирка от сърца? А другари човек нито намира елементарно, нито има доста...
 

Дева

Стремежът на Вашия обичан човек през днешния ден към водачество във вашия тандем, нама да се характеризира с сортиране на средства, а дори в противен случай - методите му на деяние ще бъдат много груби и внезапни. Постарайте се да му отстъпите палмата на шампионата без пердах, тъй като другояче боят ще бъде тежък, неправилен и безмилостен.
 

Везни

Разбирате, че е пристигнало време за промени, и чувствате, че първото нещо, от което би трябвало да се откажете - това са старите връзки. Да, нещата стоят тъкмо по този начин! Хората, с които общуването до скоро е било забавно и потребно, в този момент Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( въпреки че това не е доста особено за Вас). По-добре е да се разделите като другари, в сравнение с като врагове. От друга страна, напълно не значи, че би трябвало да късате безусловно всички връзки. Например в случай че през днешния ден се скарате с индивида, който обичате, и с който виждате своето бъдеще, не се водете от непотребна горделивост, а направете първата крачка за оправяне на връзките. Не чакайте удобно стичане на събитията, тъй като това може и да не стане прекомерно скоро.
 

Скорпион

Днес ще Ви се коства, че всичко, което вършиме в персоналния си живот, е погрешно, и е трябвало да постъпите по напълно различен метод. Само че преди да променяте каквото и да било във Вашия модел на държание, не забравяйте да се посъветвате със своя обичан човек. Него това също го визира.
 

Стрелец

Днес Вашият обичан човек ще Ви направи най-щастливия човек на Земята, не предприемайки за това нищо изключително. Така са се разпоредили звездите: даже единствено усмивка, даже единствено придвижване, даже единствено глас - и Вие тъкмо знаете къде в този свят се намира седмото небе и по какъв начин да стигнете до него.
 

Козирог

Вашето финансово състояние може да се окаже малко несигурно. А е допустимо просто да преживявате, с цел да не се случи това,, тъй като Вашето внимание прекомерно постоянно се е отвличало към по-интересни работи. Не е значимо по какъв начин и за какво е станало, само че би трябвало да се върнете към цифрите, въпреки и за малко. Ако дадете воля на страстите си, това няма да докара до нищо. По-добре употребете времето за инспекция на своите сметки.
 

Водолей

Нееднозначен ден. От една страна Ви подлагат на критика и ругаят, а от друга Вие сте напълно уверени в своята справедливост, и то изцяло основателно. Доста мъчно ще бъде да намерите помошници и съдружници: концепциите Ви им наподобяват съмнителни, а дълготрайните проекти им се костват напълно фантастични. Може да се доверите на интуицията си във всичко, което се отнася до работата и сантименталната обвързаност.Ново запознанство освен ще Ви зарадва, само че и ще постави началото на нови връзки, в случай че поискате това. Събития, нямащи директно отношение към Вас, ще помогне да се ориентирате в своите усеща. 
 

Риби

Определете своите цели и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите стремежи, или да изпитва Вашето самообладание. У Вас може да възникне прелъщение да отговорите със единодушие и да изчакате, с цел да видите какво ще стане, само че и не се опасявайте да се откажете, в случай че това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР